خدا یا در لحظه نبودنم غافل از من نبوده ای
و من در لحظه لحظه بودنم به یادت نبوده ام

شیربرنجبازگشت به خوردنیها و آشامیدنیها
ثبت شده در تاریخ 27-اسفند-1394 -- تعداد بازدید : 1599 بار

که به عربی اُرُز ملیّن گویند. غذای معتدل است در رطوبت و یبوست و حرارت و برودت و اگر با شکر یا عسل یا شیره انگور شیرین کنند و بخورند غذای بسیاری از آن در بدن متولد می شود و سریع الهضم است و باعث زیاد شدن منی و مقوی قوه باه (قوای جنسی) است و شیر را (برای زن شیرده) هم زیاد می کند و برای کسانی که اصحاب سدّه (گرفتگی عروق) و سنگ کلیه و مثانه هستند، نافع نیست (البته با تدبیراتی می توانند استفاده کنند که بیانش خواهد آمد انشاءالله). باید برنج را خوب بشویند و با آب بپزند و وقتی خوب پخته شد شیر داخل آن کرده باز بپزند تا به هر قوامی که می خواهند برسد.
و این در صورتی که بخواهند شیر کم داخل نمایند و الا برنج را خوب شسته و در شیر مقدار ثلث یا ربع آن آب ریخته و با آتش ملایم بپزند و مقدار شیر هم به حسب اغراض مختلف است از 4 برابر برنج گرفته تا هر مقدار که بخواهند و نزدیک فرودآوردن آن اگر مقدار مشک(البته نه این چیزی که امروزه در بازار است) در گلاب ساییده و صاف نموده و یکی دو جوش داده و فرود آورند، بهتر است و سپس در ظرف چینی کرده مقداری قند یا نبات کوبیده و عسل بر آن بپاشند و تناول نمایند و می توانند شیرینی را در آخر طبخ داخل نمایند.
تمام این مطالب و خواص آن در صورتی است که از شیر گاو و برنج طبیعی استفاده شود. (نه شیر پاکتی که مخلوطی از شیر گاو، شیرخشک صنعتی و..... است و نه برنج هندی و امثال آن؛ که این برنج ها با دستگاه درست می شود نه کشت طبیعی ......)

عضویت در کانال: https://telegram.me/tayeba
بخش نظرات
روزشمار فاطمیه
روزشمار غدیر
روزشمار محرم عاشورا